Reklámberendezések

 

A Plexikum gyártmányainak döntő hányada a reklámberendezések témakörébe tartozik. A plexi mint anyag, a nemes megjelenésű műanyagok közé tartozik, és így a reklámipar és a dekorációs üzletág kedvelt anyaga akár közületi, akár lakáson belüli felhasználásra. A relámberendezések szó igen széles területet ölel fel, melyből mi elsősorban a plexi alapanyagú termékek egyedi gyártásával foglalkozunk.

A plexiből készült tárgyak felülete különböző módon grafikázható, tampon és szitanyomással, mechanikus, vagy lézer gravírozással, fóliázással, festéssel. Az önmagában víztiszta plexi a gyártása során színezékekkel töltve majdnem bármilyen színben előállítható, a teljes átlátszóságtól a teljes fedettségig terjedően.
 
Fennállásunk óta, tudásunkat gyarapítva, és folyamatosan fejlesztve lehetőségeinket ma már a plexi feldolgozás minden ágát felhasználjuk megrendelőink igényeinek kielégítésére.
Így bővült kínálatunk az elektronikusan vezérelt reklámberendezések választékával is, mint például a fényjátékkal bővített világító reklámtáblák, doboz és élvilágító kivitelben, vagy a számítógéppel vezérelt sokcellás plexi vízfal.
Reklámeszközeinkben fényforrásként a hagyományos fénycsöves és nagyfeszültségű neon csöves technológián túl egyre növekvő mértékben alkalmazzuk a LED technikát, kihasználva ennek előnyös vonásait (mint például a 100 000 üzemóra körüli élettartam, kisfeszültségű üzem, kis energia felhasználás, nagy fénykibocsátás, minimális hőtermelés, színvariációk illetve RGB színkeverés lehetősége).
Nagyon sikeres termékcsoportunk még a világító polc él, polc-csík cserélhető grafikai betéttel.
POS / POP / HoReCa termékeinkkel az eladás-, vásárláshelyi termékkiemelésben és szórakoztató helyeken történő termékbemutatásban nyújtunk segítséget megrendelőinknek.
 
Kínáljuk a hagyományos plexi termékek széles palettáját, de ezek új formai megjelenéssel tervezett változatait is, amilyenek például az egyedi prospektustartók, állványok, áruemelők, display-k, adománygyűjtők, kiállítási- és üzletberendezések, múzeumi berendezések.
 
Kreatív gondolkodással, egyedi kivitelezéssel, folyamatos fejlesztésekkel állunk megrendelőink rendelkezésére!